מוזמנת להצטרף לקבוצה של “האגודה למלחמה בסרטן” שתתקיים בבאר שבע
ימי חמישי
כ- 10 מפגשים
שעה וחצי
הקבוצה תעניק לנשים תמיכה נפשית והרגשת שייכות ולכידות. השתתפות בקבוצה תתרום להפגת תחושת הבדידות ולהעלאת הדימוי העצמי, ותיתן כלים להתמודדות בשעת משבר.
הקבוצה תונחה על ידי סטודנטיות לעבודה סוציאלית המפגשים יתקיימו במשרדי האגודה למלחמה בסרטן, סניף באר שבע מרכז לגסי הריטג’ לאונקולוגיה – קומה 1- במרכז הרפואי האוניברסיטאי סורוקה לפרטים נוספים: 08-9333517
מעון קלור מציע לשוהים בו ליווי של צוות מיומן ומקצועי, תמיכה רגשית ומגוון פעילויות פנאי, כמו סדנאות מלאכת יד ושיעורי התעמלות המותאמים לחולים אונקולוגים ומועברים על ידי מתנדבים מומחים בתחומם. כמו כן, השוהים במעון לוקחים חלק בפעילויות התמיכה והרווחה של האגודה למלחמה בסרטן – מפגשים בנושא זכויות ושירותים לחולים ולמחלימים, סדנאות טיפוח ואיפור במסגרת פרוייקט “להיראות טוב – להרגיש טוב יותר”, הרצאות מקצועיות ועוד. כל הפעילויות מתקיימות בהתאם להנחיות התו הסגול.
אתר זה משתמש בקבצי Cookie (עוגיות) המסייעים לתפקוד האתר ועוזרים לנו להבין כיצד אתה מתקשר איתו. ניתן לקרוא בפירוט בלחיצה על "מדיניות הפרטיות"הבנתילמדיניות הפרטיות